ક્રીમી પાલક સૂપ (Creamed spinach Soup Recipe In Gujarati).
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, ક્રીમી પાલક સૂપ (creamed spinach soup recipe in gujarati). One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
ક્રીમી પાલક સૂપ (Creamed spinach Soup Recipe In Gujarati) is one of the most popular of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes yummy. ક્રીમી પાલક સૂપ (Creamed spinach Soup Recipe In Gujarati) is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook ક્રીમી પાલક સૂપ (creamed spinach soup recipe in gujarati) using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make ક્રીમી પાલક સૂપ (Creamed spinach Soup Recipe In Gujarati):
- {Prepare of ઘઉંનો લોટ.
- {Take of પાલખ.
- {Take of કડી લસન.
- {Get of નાના ડુંગળી.
- {Prepare of દુધ.
- {Prepare of માખણ.
- {Take of તાજી ક્રીમ.
- {Get of મીઠું.
- {Get of કાળા મરી.
Instructions to make ક્રીમી પાલક સૂપ (Creamed spinach Soup Recipe In Gujarati):
- એક કડાઈમાં થોડું માખણ ગરમ કરો અને તેમાં થોડું સમારેલું ડુંગળી અને લસણ નાખો..
- એક મિનિટ માટે અથવા ડુંગળી ટ્રાંસક્યુલેન્ટ ન થાય ત્યાં સુધી પકાવો ત્યારબાદ મિશ્રણમાં ઘઉંનો લોટ ઉમેરીને કાચા સ્વાદમાંથી છૂટકારો મેળવવા માટે ઘઉંનો લોટ 1 મિનિટ માટે પકાવો..
- ત્યારબાદ આ મિશ્રણમાં દૂધ નાખો અને મિશ્રણ ઘટ્ટ થવા દો.
- ત્યારબાદ તેમાં બાફેલી પાલખની પ્યુરી ઉમેરો અને સ્વાદ પ્રમાણે મીઠું અને કાળા મરી નાખો.
- પછી સુસંગતતા અનુસાર મિશ્રણમાં પાણી ઉમેરો અને સૂપને ગરમ પીરસો.
So that's going to wrap this up for this exceptional food ક્રીમી પાલક સૂપ (creamed spinach soup recipe in gujarati) recipe. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!